Örnsköldsviks kommun - Bildningsförvaltningen

Inom bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

 

http://inspiration.ornskoldsvik.se

 

Yrkeslärare Skärande bearbetning/Cnc                     BF:2017:94

till industritekniska programmet Örnsköldsviks gymnasium

 

Inför läsåret 17/18 söker vi nya medarbetare. Vi är ett gymnasium med två skolbyggnader, Parkskolan och Nolaskolan. Vi har sammanlagt drygt 1800 elever fördelade på 5 högskoleförberedande program, 10 yrkesprogram samt introduktionsprogram och gymnasiesärskola.

 

Vi söker dig som helst är utbildad yrkeslärare med goda ämneskunskaper  och god kännedom om branschen, som lägger dig vinn om att skapa en god lärandesituation, som vill arbeta i arbetslag runt eleverna, som vill utveckla din yrkesskicklighet tillsammans med andra drivna och ambitiösa kollegor i ämnes- och arbetslag.

På programmet pågår just nu en utveckling mot lärlingsutbildning och vi har  ett starkt samarbetet med företag i kommunen. Skolan har rymliga lokaler och bra teknisk utrustning.

Du kommer till en gymnasieskola med goda studie- och trivselresultat som är förstahandsvalet för merparten av kommunens gymnasieungdomar. Örnsköldsviks Gymnasium är av Umeå universitet utsett till övningsskola. VFU-studenter är ett regelbundet inslag i skolan.

Läs mer om skolan www.ornskoldsviksgymnasium.se

 

Kvalifikationer
Helst yrkeslärarexamen med legitimation men andra sökande med goda yrkeskunskaper och kännedom om branschen är välkomna att söka. För rätt person kan vidareutbildning till lärare möjliggöras.

 

Tillträde

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast dock senast vid höstterminens start 2017 eller enligt överenskommelse.

 

Upplysning
Rektor Maria Nygren, tfn 0660-88329 eller 073-275 40 13
Fackliga kontakter:

Lärarförbundet Johanna Holmström, tfn 070-190 90 25

Lärarnas Riksförbund Åsa Elfving, tfn 070-584 84 16

 

Ansökan
Du söker tjänsten via www.ornskoldsvik.se.

 

Bifoga meritförteckning, personligt brev och eventuellt examensbevis med din ansökan.

 

Sista ansökningsdatum är den 2017-04-02

Välkommen med Din ansökan!


 


Visa annons som pdf